Workshop Letterhand bij Naschwärk

Mijn allereerste workshop gedaan in mijn moedertaal (Zwitsers-Duits)! Bij Naschwärk in mijn geboortedorp Weggis. Dat was leuk! Op alle Handlettering resultaten van alle deelnemers ben ik super trots! (schouderklopje)

Het allermooiste aan workshops geven is de aanvankelijke onzekerheid van veel deelnemers. Maar de vraagtekens in hun gezichten verdwijnen snel als ze met simple stappen naar een mooi krijtbord werken. Het leuke is dat ze meestal niet van zichzelf verwachten dat ze zo’n letterbeeld uit eigen vingers kunnen toveren! Dat ik in mijn workshop gefundeerde informatie geef, is dan ook een fantastisch compliment achteraf.

Bedankt Nancy Vogel voor de ruimte en alle lekkere hapjes!

Weggis is trouwens een vakantietip in Zwitserland! Van boerderij-camping met zelf geraapte eieren tot verwen wellness (waar je nooit meer weg wilt). Alles natuurlijk twee stappen verwijderd van meer en berg.

Workshop-Naschwärk-weggis-kl