Letters helpen verscheurde families weer samen te brengen

Je kent dat gevoel van vroeger vast nog wel: als klein jongetje of meisje loop je in een winkel en opeens ben je je vader of moeder kwijt. Dat gevoel is voor ieder kind hetzelfde, waar ook ter wereld. Maar stel je eens voor dat je je ouders niet meer terugvindt. En wat nou als je zelfs in een ander land terechtkomt, met een andere taal? Wat nou als je 5 jaar oud bent en er niemand is die voor je zorgt?

Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. De opbrengst van 3FM Serious Request 2017 steunt Rode Kruis-hulpverleners in hun missie om vermiste kinderen en ouders weer te herenigen.

Meer dan 20 Lettering Creatives slaan hun handen ineen als Serious Lettering Team om ook geld in te zamelen. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december gaan we live letteren op locatie in Apeldoorn! Maar ook online komen er toffe acties – waarbij je werk van ons kunt winnen en kopen – en giveaways van alle donerende bedrijven.

Volg ons op social (#seriouslettering), meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties of doneer alvast een mooi bedrag!

Ik ben zelf op 22 december in Apeldoorn aan het letteren, hopelijk zie ik je daar!

letterhand-serious-showup-72