Beste fan van letters

Je ontvangt deze mail omdat je geabonneerd bent op mijn Letterhand-blog. Elke eerste dag van de maand krijg je Letterhand nieuws en allerlei letter info en beelden in je mailbox.

De kans is groot dat je al heel veel mailtjes van bedrijven en vergelijkbare instellingen hebt ontvangen met de update voor het privacybeleid. Want op 25 mei trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking (AVG).

Als je geen mails meer wilt ontvangen van mij, klik dan op „Uitschrijven“ aan het einde van deze e-mail. Als je mijn nieuwsbrieven nog steeds wilt ontvangen hoef je niets te doen en kun je deze tekst negeren. Je machtigt mij hierbij om je op de hoogte te houden van mijn activiteiten. Daarbij zou ik je gegevens onder geen enkele omstandigheid delen of verkopen aan derden!

Groetjes van Marlis
Letterhand-MarlisZimmermann-kl