a b c your eyes

Al veel lichaam-letters gezien, maar nog nooit op de wimpers. Stel je eens voor om er een heel gedicht aan te maken! Dit zou ik dan graag willen lezen aan iemands wimpers: IN IEDERE TRAAN VAN VERDRIET GLINSTERT EEN MOOIE HERINNERING   Helaas heb ik de maker van de wimper-letters niet gevonden. Weet jij het? Mail me!

Blijf kijken

Wat een leuke clip! (Bonobo, Cirrus) Het doet me denken aan de sfeer van de pagina’s die ik voor Flow Special heb gemaakt..

Dat ben ik

…te lezen in Creative Letters 3, 2017 op pagina 44, 45 en 46. Overal Letters Al als kind was ik gefascineerd door het mooie schrijven van mijn vader. Met veel geduld en liefde schreef hij zijn brieven en zelfs voor de kattebelletjes nam hij zijn tijd. Dat wilde ik ook en oefende tot mijn vingers blauw zagen. Langzaam verschoof mijn liefde van brief naar enveloppe en nauwgezet begon ik de adressen te beletteren. Uren lang zat ik ‘gotische’, ‘unciaal’ -letters en logo’s na te tekenen. Aangespoord door de complimenten begon ik ook gedichten, oorkondes, stambomen, bedankbriefjes etc. te beletteren, ook …

Bar Bistro Pier Zuid

Bar Bistro Restaurant Pier Zuid is misschien wel het Panoramarestaurant Bettmerhorn aan zee Met mijn letterhand mocht ik daar op de muren schrijven, heel groot natuurlijk want alles is groot en veel bij Pier Zuid. Het uitzicht, de hemel, het dak, de ruimte en de krijtborden. Koffie is trouwens gratis tot 12 uur!

Nagenieten

Ook terug van een fijne, warme en ontzettend ontspannen vakantie? Je wilt dan vast nog even nagenieten? Mix hier je stad en duik even in een andere wereld. Kutiman filmt traditionele en moderne muziekanten van één bepaalde stad om het vervolgens te mixen tot het geluid van die stad! Wow. Mijn favoriet is Tel Aviv! Nog leuker, je kunt zelf je hier zelf je mix maken.

NIMBY poster

Voor de zesde keer komt het NIMBY-festival (Not in My Backyard festival) in het hofje tussen de Darwinstraat en de Gaslaan in Den Haag. De voorbereiding zijn al in volle gang en David van Dam, Xander Wiersma en ik hebben weer samen de poster gemaakt. Bedankt Valentina Scaglia voor het gebruiken van je mooie gezicht!

Miniature calendar

Heb je een klein zomerdipje, even geen zin in grote dingen, kijk dan even hier, dan voel je je weer groot Tatsuya Tanaka maakt sinds zes jaar elke dag een foto voor de Miniature calendar.

Summertime

Een beeld uit mijn hart. (Kirsten Beets) Ik wens ons allemaal een heerlijk warme zomer en dat afkoeling in fris blauw mogelijk is! (anders ga blauwe letters tekenen Dat helpt)

Freiheit voor Theater Bielefeld

‘Vrijheid is een levenslang avontuur’, aldus theater Bleifeld. En ik mocht het titelbeeld voor hun jaarprogramma beletteren. Door het woord ‘Freiheit’ op verschillende manieren handgeschreven te stapelen ontstaat een autonoom beeld. In samenwerking (Concept en idee) met het ontwerpburo Beierarbeit van Christoph Beier, waarvoor ik ook al eerder een ‘B’ heb gemaakt!